Selecteer een pagina

Ga je mee koffie drinken?

jul 31, 2015 | Blog | 2 reacties

Koffietentjestour-opengraph

Mijn nieuwe start doe ik speels ondernemend. Eerst ontdekken. Daarna pas plannen maken. Een belangrijk puzzelstukje in mijn speurtocht ben jij. Het lijkt me dan ook heel erg leuk je te ontmoeten. De komende maanden reis ik langs mijn favoriete plekjes: koffietentjes. Ik ga op een koffietentjestour door Nederland en België. Drink je ook een kopje koffie mee?

De nieuwe start is nu écht begonnen. De blokkentoren is omgegooid. Al mijn blogs zijn verwijderd. De winkel is leeg. Zelfs de vormgeving van mijn website is weg. Voor nu.

Dit is wat ik wil. Echt vanaf de basis alles weer helemaal opnieuw opbouwen. Toch was het wel even slikken. Al die jaren werk zomaar ineens weg. Maar na drie keer slikken, voel ik ook de vrijheidsvlinders in mijn buik. Een heel nieuw begin. Alles is mogelijk.

Het is alleen nog best een uitdaging om niet meteen weer een hele nieuwe toren te bouwen. Ik merk dat ik de neiging heb om uit te stippelen hoe die er uit moet komen te zien. Dat ik plannen en strategieën wil bedenken. Terwijl ik met mezelf had afgesproken om dat nu nog niet te doen.

Nog even geen toekomstplannen. Nu nog geen focus. Dat komt na de zomer weer. Eerst even met de blokken spelen en de tijd nemen om ze te ontdekken.

Gelukkig herken ik steeds sneller wanneer ik per ongeluk toch weer op de strategische tour ga. En soms word ik daar een handje bij geholpen.

Zoals vorige week. Het was de eerste dag van mijn nieuwe begin. De vele nieuwe ideeën die bij me opborrelden, wilde ik vertalen naar een plan. Ik had al keurig een doelgroep bedacht en een eerste aanzet voor een aanbod.

Terwijl ik dat aan het uitwerken ben, krijg ik een onverwachte mail. Uit Amerika. Bij toeval was een mevrouw uit Texas bij mij terecht gekomen omdat ze had gehoord dat ik mensen leer hoe je meer kan spelen in het leven. En dat was precies waar zij behoefte aan had!

Nou stonden internationale klanten echt niet in het door mij bedachte plan. Wat was dit nou weer voor grappige knipoog van het leven? Want had ik mezelf niet beloofd om me deze zomer te laten verrassen? Op ontdekkingstocht te gaan. Aan de slag te gaan met wat er op mijn pad komt.

Dankjewel, bijzonder leven. Dankjewel, gek toeval (of niet?).

Het bedrijfsplan heb ik dus maar weer overboord gegooid. Voor nu. Even niks afkaderen en uitsluiten. Ik laat me leiden door de ontdekkingen die ik deze zomer doe. Welke blokken liggen er eigenlijk allemaal?

Jij bent één van die blokjes. Ik ben namelijk heel benieuwd naar jou. Wat houdt jou bezig? Waar word je blij van? Wat betekent spelen voor jou? Doe je dat? Wat brengt het je? Wat zijn jouw uitdagingen? Je ziet het, ik wil zoveel van je weten! :-)

Het lijkt me ontzettend leuk om met jullie te kletsen met een lekkere bak cappuccino erbij. Om met elkaar ervaringen, ontdekkingen en tips uit te wisselen. Dat wil ik doen op mijn favoriete plek: koffietentjes.

De komende tijd ga ik langs de leukste tentjes in heel Nederland en België. Het lijkt me super om jou daar ook te ontmoeten!

Op de MeetUp-pagina van Bureau Play vind je de eerste data en daar komen regelmatig nieuwe bij.

Wil je daarvan op de hoogte blijven of je aanmelden voor een van de koffiedates?